Dienst Inhoud
Kinderfeestjes Divers zie kopje boven, t/m 11 jaar € 100,00 bij max 6 kinderen
Teenage party A Schminken Zelf leren schminken (12-16 jaar), incl.fotoshoot. € 120,00, bij max 6 kinderen
Teenage party B Make-up Na gezichtsreiniging, masker en massage, zelf aan de slag met make-up (12-16 jaar), incl fotoshoot) € 120,00, bij max 6 kinderen
Teenage party C Welness Gezichtsreiniging, masker, massage, scrubben handen, handpakking en eigen nagels verzorgen ( lakken, nailart) € 120,00, bij max 6 kinderen
Teenage party Wonden Zelf leren wonden maken € 120,00, bij max 6 kinderen
Visagieparty Zelf stap voor stap onder begeleiding visageren en werken met professionele materialen, incl. profielfoto van ieder en groepsfoto. € 37,50 p.p
Grimeer party Werken met supraschmink, onder deskundige leiding elkaar grimeren volgens van te voren gepland thema (ouder maken, travestie, heks etc.) ,incl. profielfoto van ieder en groepsfoto. € 37,50 p.p
Special effects party Werken met silliconen, wolcrêpe, latex, opzetstukken,nepbloed etc..om de meest waanzinnige creaties maken, incl. profielfoto van ieder en groepsfoto. €42,50 p.p
Workshop nep wonden Blauwe ogen, eerste graads verbrandingen en etterende zweren, incl. profielfoto van ieder en groepsfoto. € 32,50 p.p
Schmink workshop Stap voor stap met aquaschmink elkaar schminken na korte uitleg met vele snelle tips en trucs, incl. profielfoto van ieder en groepsfoto. € 32,50 p.p
Keramiek workshop Schilderen, drybrushen, patineren van een beeld naar keuze (diverse mogelijkheden) € 35,00 p.p
Bellypaint Beschilderen van een zwangere buik, ma t/m vr vanaf 9.00/9.30; in de weekeinden € 125,00 € 100,00
Bellypaint buik/armen Beschilderen van gehele bovenlichaam, ma t/m vr vanaf 9.00/9.30; in de weekeinden € 150,00 € 125,00
Vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teamuitje Dit kan één van bovenstaande workshops zijn, maar uiteraard ook op thema. Bij Studio Marian is van alles mogelijk...dit is onze standaard service.

Schminkworkshop voor animatieteams, kdv, bso

Workshop gericht op aanleren/gebruik diverse materialen. Vervolgens diverse snelle tips en trucs om  eenvoudig een mooi resultaat te krijgen. Deze workshop is speciaal gericht om kleine kinderen veilig en snel te schminken.

Tijdsduur 2,5 uur, kosten € 30,00 p.p. ( incl. materiaalgebruik en naslagwerk). Er geldt een minimum deelname van 12 personen. Ook op locatie mogelijk. 

 

Voor alle workshops uit de prijslijst geldt

Minimaal 6 personen (of de prijs daarvan), er is ruimte voor max. 20 personen.

De workshops zijn incl. professioneel materiaalgebruik en fotoshoot en duren gemiddeld 2 à 2,5 uur, uiteraard wordt u verwelkomd met een hapje en drankje. Deze workshops kunnen ook op locatie gegeven worden, wel geldt een minimum deelname  van 8 personen!!!

Schminken, Glittertattoos, Grimeren tarieven tijdens evenementen, bedrijfsfeesten, demo's  etc....

€75,- per uur schminken, eventueel 2e glittertattoo artiest erbij òòk €75,00,...let wel min. 3 aaneengesloten uren.

Feestdagen 100% tarief erbij.

Kilometervergoeding bedraagt:

- binnen Zwolle                           geen kosten

- binnen een straal tot 25 km       € 0,30 per km 

- binnen een straal tot 50 km       € 0,45 per km

- binnen een straal tot 75 km       € 0,50 per km 

 

Studio Marian hanteert speciale tarieven voor het geven van cursussen en workshops op scholen, instellingen of bedrijven. Te weten: €55,00 per uur, inclusief 30 minuten op- en afbouwtijd en pauzes. Materiaalkosten bedragen €55,00 per lesronde (ongeacht de tijdsduur/aantal leerlingen).
Interesse? Gewoon even vrijblijvend informeren. 

Algemene Voorwaarden

Offerte en bevestiging

U kunt voor uw bedrijfsgelegenheid een offerte aanvragen. Deze vrijblijvende offerte heeft een geldigheid van 30 dagen. Offertes kunnen via het contactformulier, telefonisch of via email aangevraagd worden. Bij voorkeur een maand (of eerder) voor de uitvoeringsdatum. Na acceptatie van de offerte ontvangt u een boekingsbevestiging. De Algemene Voorwaarden zijn op verzoek toe te sturen. Boekingen kunnen tot 14 dagen voor het uitvoeren van de opdracht kosteloos worden geannuleerd. Indien er later wordt geannuleerd zijn 15% van de totale boekingskosten verschuldigd, exclusief de overeengekomen reiskosten.

Betaling

Binnen 5 werkdagen na het uitvoeren van de opdracht ontvangt u een factuur. Hiervoor geldt een betalingstermijn van 14 dagen na factuurdatum. Op verzoek kan ook een contante afrekening plaatsvinden. Dit gebeurt dan direct na het uitvoeren van de opdracht. Voor grotere evenementen wordt een vooruitbetaling van 20% gehanteerd.

Werkomstandigheden

Elke schminker/glitter tattooartiest heeft na 2 uur schminken recht op een pauze van 15 minuten.

In geval van overmacht (ziekte of (familie)omstandigheden), zal er zo snel mogelijk een vervanger gezocht worden. Indien dat niet lukt, hebben wij het recht om de opdracht te annuleren.

Het aantal benodigde schminkers kan geschat worden n.a.v. het aantal kinderen per uur dat geschminkt wordt. Gemiddeld worden er 8-10 gezichten per uur geschminkt.

Opbouw en benodigdheden 

De schminker komt, eventueel met een collega, 30 minuten voor aanvang om op te bouwen. Van de opdrachtgever wordt verwacht dat er per schminker 1 tafel(tje) en 2 stoelen beschikbaar zijn. Wij gaan er vanuit dat er water beschikbaar is. Indien er geen water en/of tafels en stoelen beschikbaar zijn, neemt u dan contact met ons op.

Foto’s

Regelmatig maken wij foto's van de geschminkte kinderen, uiteraard alleen met toestemming. Er worden geen (plaats) namen op de site vermeld. 

Aansprakelijkheid

De gebruikte materialen zijn huidvriendelijk en onschadelijk. De schmink is met koud water en zeep gemakkelijk te verwijderen. 

Wij zijn niet aansprakelijk voor enig letsel of schade aan goederen of personen, direct of indirect, die wordt veroorzaakt door toedoen van onze activiteiten tenzij deze wordt veroorzaakt door grove schuld of nalatigheid.