Meisjes make-up party

Mini beautydag met gezichtsreiniging, massage, werken met etherische oliën, warme compressen en uiteraard een masker. Ieder krijgt een eyedesign aangebracht en het haar wordt middels een uit te kiezen haarstreng gestyled. Eventuele jongens kunnen een wond aangebracht krijgen. Zelf wordt er lipstick aangebracht en nagels gelakt.

Wonden feestje

Gezamenlijk worden er eerst tips en trucs geleerd hoe je zelf o.a. blaren creëert. Terwijl ieder daarna zijn/haar eigen armen onder handen neemt wordt 1 voor 1 een litteken aangebracht in het gezicht. Er wordt gewerkt met nepbloed en styling accessoires voor de fotoshoot die volgt.

 

Keramiek feestje

Er is een ruime keuze aanwezig van keramieken beeldjes. Je beschilderd je eigen gekozen beeldje en leert deze te patineren, brushen, glitteren en fixeren. Geen enkel beeldje is na bewerking meer hetzelfde. Uiteraard gaat ieder met een mooi werkstuk weer naar huis.

Schmink feestje

Na een demonstratie gaat iedereen op en tegeltje schminken (technieken oefenen) uiteraard onder begeleiding. Vervolgens beschilderd ieder zijn aangeleerde trucjes op een masker.

In de tussentijd wordt elk kind 1 voor 1 geschminkt. Dit kan ook in een themavorm, denk aan
prinsessenfeest of piratenfeest. 

Fotoshoot party

Na een gezichtsreiniging werken we met lichte foundation en krijgt ieder lipgloss op. Vervolgens is er keuze uit diverse hoeden, tiara's en andere hoofddeksels om een foto te maken in de fotostudio.

Daarna mag er gewerkt worden met diverse uitgebreide make-up welke op tafel staan en kunnen er
nagels gelakt worden. Op dat moment wordt er ook een eyedesign aangebracht. Uiteraard volgt daarna wederom een fotosessie in de studio.

Teenage party A: Zelf leren schminken

Na een demonstratie gaat iedereen zelf penseeltechnieken aanbrengen op zijn/haar eigen arm. Vervolgens ga je op elkaar en/of op jezelf schminken. Uiteraard volgt er nog een fotoshoot van de gemaakte creaties. 

 

 

Teenage party B: Make-up

Combinatie van visageren, werken met make-up, beetje welness & fotoshoot met styling. Speciaal voor de iets oudere meiden (dus ook mascara, aanbrengen foundation, oogpotlood en ruimere keuze van make-up). 

Teenage party C: Welness

Heerlijk ontspannen party, eerst gezichtsreiniging, massage, werken met etherische olie en uiteraard een masker. Daarna zelf aan de slag met scrubben nagelriemen, handpakking en je nagels verzorgen.

Voor alle kinderfeestjes geldt, er staat iets lekkers op tafel en tussendoor krijgen de kinderen iets te drinken. Tevens worden er foto's gemaakt in de speciale fotostudio. Standaardtarief vanaf €100,00  per kinderfeestje, teenage party (vanaf 10 jaar) € 120,00, max 6 kinderen, meer kinderen dan € 12,50/€ 15,- extra per kind. Tijdsduur 2  à 2,5 uur. Mogelijkheid voor friet en snacks erbij à €7,50 p.p. Graag tijdig reserveren om teleurstellingen te voorkomen.

AGENDA ZIT VOL GEPLAND QUA KINDERFEESTJES, VANAF 23 SEPTEMBER WEER BESCHIKBAAR