Wil je een mooie herinnering aan je zwangerschap, laat dan je zwangere buik beschilderen! 

Elke bellypaint is uniek; net als je aanstaande kindje. Ik maak nooit 2x hetzelfde en we nemen er alle tijd voor. Graag tijdig een afspraak maken, een bellypaint komt het mooist tot zijn recht tussen 33-38 weken zwangerschap. Niets mooiers als die trappelende voetjes weer onder mijn handen te voelen bewegen. 

 

Bodypaint

Docent

Als gediplomeerd grimeur is niets mooiers denkbaar om je passie over te mogen brengen. Regelmatig word ik ingezet als gastdocent bij diverse scholen en instellingen. Tijdens een cultuurdag of podiumdag krijgen de leerlingen een workshop grimeren, schminken of leren nep tatoeages te zetten. Ook is er de mogelijkheid om een cursus op maat te geven. Alle actuele cursussen en workshops zijn te vinden in de Agenda.

 

Keramiek

Evenementen

Studio Marian is ook aanwezig op diverse evenementen. Zo zijn wij o.a. elk jaar te vinden tijdens de WK Bodypainten in Oostenrijk.

Ook bij de aanschaf van juiste schmink en
grimeer producten kan je bij Studio Marian
terecht voor advies op maat. 

 

 

 

 

Muurbeschildering

Het ontwerp van de te maken bodypaint wordt van te voren gezamenlijk bepaald.
Wanneer u niet exact weet wat u wilt, zijn wij altijd bereid u te helpen met het uitkiezen van het ontwerp. Onze studio biedt u tevens de mogelijkheid om na afloop van de bodypaint te douchen.

 

Wij geven les in de diverse schildertechnieken waaronder drybrushen, patineren, sponzen, marmeren en tamponeren. Elk werkstuk wordt uniek en met de juiste materialen en trucjes kan werkelijk iedereen dit. Dit kan door het volgen van lessen, maar is ook leuk als teamuitje, vrijgezellenfeest of bij Kinderfeestjes.

 

U kunt bij mij uw muurschildering op maat laten maken in allerlei onderwerpen.

Ik werk uitsluitend uit de losse hand, zo sta ik garant voor een origineel ontwerp. Maar ook voor baby- of kinderkamers kunt u bij mij een ontwerp laten maken!

Informeer vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.