Keramiek

Wist je dat ik ook lessen, workshops en Kinderfeestjes geef in het beschilderen van keramiek?
Dit is materiaal dat op 1100 graden celcius afgebakken, geschuurd en wordt na het beschilderen gefixeerd zodat het 100% verfvast is.
Vele werkstukken staan dan ook het gehele jaar buiten en worden soms verlicht.

De technieken die ik toepas zijn basic schilderen, drybrushen, patineren, sponzen, marmeren en tamponeren. Dit kan met verschillende soorten verfacryl, patina ( olie of waterbasis), sparkels en natuurlijk metallic's en glitters.
Realiseer je dat het kleinste werkstuk wel 2 uur tijd in beslag kan nemen voordat het klaar is.

Met mijn jarenlange ervaring, begeleiding ( ik schilder vaak de oogjes), de juiste materialen en truukjes kan werkelijk iedereen dit.
En...het zelfvertrouwen dat je krijgt na het vervaardigen van je eigen, originele werkstuk, dat gegarandeerd mooi wordt, is geweldig.

Wil je het ook eens proberen, kom gerust en wees gewaarschuwd, het is echt verslavend.
Om de week op maandag ( 19.30-22.00), dinsdag ( 9.00-11.30) of (19.30- 22.00) zijn er lessen à €10,00 in onze studio te Zwolle. Dit is incl. gebruik materialen en de eerste les is gratis, ( excl. het gekozen werkstuk wat je maakt).
Kinderfeestjes zijn te boeken op woensdag of vrijdagmiddag à € 12,50 per kind ( min. 6.) dit is incl. een beeldje, drinken en fotoshoot.Zeer geschikt als teamuitje, vrijgezellenfeest of ...

Meer info of aanmelden, mail vrijblijvend naar info@studiomarian.nl. heel graag tot ziens!!!